Fable - Mezi zloději


Adrienne Youngová

Obstojí mladá dívka ve světě, kde se hraje podle mužských pravidel?

Obstojí mladá dívka ve světě, kde se hraje podle mužských pravidel?

Do svých sedmnácti let nepoznala Fable nic jiného než moře. Když ale její máma zemře v bouři a vlastní otec ji bez jediného slova vysvětlení vysadí na nechvalně proslulém ostrově zlodějů, musí začít bojovat o přežití. S vidinou toho, že toto nehostinné místo jednou opustí, se začne spoléhat sama na sebe a na jedinečné dovednosti, které jí předala matka.

Dokáže se s pomocí mladého obchodníka Westa dostat zpět na otcovu loď a zajistit si své právoplatné místo po jeho boku? Pokud se jí to má podařit, bude muset odolat nejen útokům dravých konkurentů, ale také přežít nevyzpytatelné bouře, které bičují Úžiny…

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

7 důvodů, proč si přečíst Fable

7 důvodů, proč si přečíst Fable

Před měsícem u nás vyšla novinka Adrienne Youngové Fable – Mezi zloději a už začíná sbírat hezké recenze. Padla vám tahle YA kráska taky do oka, ale nejste si jistí, jestli stojí za přečtení? Vybrali jsme pro vás sedm plusů téhle knížky, které jsou na sítích zmiňovány nejčastěji. Díky nim si budete moct udělat dokonalou představu, jestli je tohle příběh pro vás.

Více informací

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Počet stran 340
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.01.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,409 kg
Jazyk čeština
Původní název Fable
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jan Kozák
EAN 9788025354964
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

knihazaknihou.cz - Fable – Mezi zloději


...Příběh napěchovaný tepající energií plnou nečekaných zápletek a akčních momentů jede ve zrychleném tempu a aura bouřícího moře i klidných magických hlubin vás nadchne a okouzlí. K Fable, hrdince bez bázně a hany, si okamžitě najdete důvěrný vztah a její životní peripetie vás nepřestanou překvapovat a lákat k dalšímu čtení.“...

Autor

Adrienne Youngová

Adrienne Youngová

Adrienne Youngová je autorka New York Times bestselleru Klan. Rodilá Texasanka a gurmánka má zálibu v  historii a cestování. Pokud zrovna nepíše, cvičí jógu, prochází antikvariáty a hledá staré knihy, pije víno nebo se prochází oblíbeným muzeem. Žije se svým manželem, režisérem dokumentárních filmů, a se svými čtyřmi dětmi na Západním pobřeží.

Zobrazit profil autora