Melánie a její praštěná rodinka


Zdeňka Bellingerová

Velké prázdninové dobrodružství pro malé čtenáře

Jmenuju se Melánie a s babičkou trávíme prázdniny na vesnici u strýce Cyrila. Jeho krásná vila, kde bydlí se synem Davidem a psem Šmajdou, má svá nejlepší léta za sebou, a tak se strýček neohroženě pouští do všemožných oprav. Většinou způsobí víc škody než užitku, naštěstí má ale báječné sousedy, kteří vždy rádi pomohou.

Naše praštěná rodinka má zvláštní dar. Běžné situace se v jejím podání mění v humorná dobrodružství, takže je u nás pořád veselo. Jestli se také chcete od srdce zasmát, přečtěte si, jak jsme káceli hrušeň, malovali podkroví, lakovali staré dveře nebo prchali před hladovými bernardýny…

Více
269 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 72
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 21.04.2022
Formát 160x230 mm
Hmotnost 0,284 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Michal Sušina
EAN 9788025357118
Věk od 9
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Zdeňka Bellingerová

Zdeňka Bellingerová

Narodila se v Praze. Ráda cestuje a poznává nová místa, ale nade vše ráda se vrací do Prahy, kde trvale žije. Praha, stará, historická a tajemná, ji fascinuje svými příběhy už od malička, kdy jí babička vyprávěla tajemné historky o pražských strašidlech. Babiččino vyprávění, předčítání a výpravy do knihoven ji nemrzely ani tehdy, kdy už dávno uměla číst sama, a tehdy vznikla její láska k psanému slovu. Od dětství si ráda hrála se slovy, vymýšlela příběhy, z prázdnin psala kamarádům dlouhé dopisy. Nakonec zjistila, že nejlepší příběhy píše sám život. Protože vyrostla ve velké a laskavé rodině a dokáže na běžné situace nahlížet s humorem a nadhledem, má historek v zásobě nepřeberné množství a je ráda, když se o některé z nich může se čtenáři podělit.

Zobrazit profil autora