Cesta do země snergů


Veronica Cossanteli

Dovolte mi poznamenat, jak moc se mně i mým dětem líbí kniha E. A. Wyke-Smithe Kouzelná země snergů, a její hrdina Gorbo – klenot mezi poplety a skvostný společník pro bláznivá dobrodružství. – J. R. R. Tolkien

"Dovolte mi poznamenat, jak moc se mně i mým dětem líbí kniha E. A. Wyke-Smithe Kouzelná země snergů, a její hrdina Gorbo – klenot mezi poplety a skvostný společník pro bláznivá dobrodružství."

– J. R. R. Tolkien

Pip a Flora jsou v pěkném průšvihu. Na útěku ze sirotčince se náhodou dostali na magické místo, odkud však neznají cestu zpět.

V Kouzelné zemi snergů se konají skvělé hostiny, žijí tady skořicoví medvědi a domy zde staví do korun stromů. Narazit ale můžete na podlé kelpie nebo podivnou osobu se zálibou ve fialové barvě.

Jejich nový kamarád snerg Gorbo – veselý chlapík malého vzrůstu, zato velkého srdce – jim pomůže s hledáním cesty domů. Pokud si děti vzpomenou, kde to vlastně je, a Gorbo, kudy se tam jde, možná se jim to i podaří…

Více
269 Kč Doporučená cena
V prodeji

Snergové – předobraz hobitů?

Snergové – předobraz hobitů?

Říká se, že když J. R. R. Tolkien četl svým dětem fantasy příběh Kouzelná země snergů autora E. A. Wyke-Smitha, byli všichni tak nadšení postavami trpaslíků snergů – malých človíčků oplývajících obrovskou odvahou (a notnou dávku ztřeštěnosti) – že ho to inspirovalo ke stvoření hobitů. A zatímco hobiti se stali známými po celém světě, snergové upadli v zapomnění. To se teď ale mění díky přepracování původního příběhu, které u nás vychází pod názvem Cesta do země snergů.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 248
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 13.05.2021
Formát 153x190 mm
Hmotnost 0,43 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Melissa Castrillón
Původní název THE MARVELLOUS LAND OF SNERGS
Původní jazyk angličtina
Překladatel Drahomíra Michnová
EAN 9788025351253
Věk od 8
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem