Lunasterové - Skok nad hvězdami


Natalja Ščerba

První díl fantasy série od autorky Časodějů, která vás vynese do nebe

Vítejte ve světě Lunasterů. Podobá se tomu našemu, v mnoha ohledech je ale velmi odlišný. Mimo obyčejných beztvářných ho obývají okřídlení Lunojasní, jejichž síla je spojená s Měsícem, a Asterové – hvězdní skokani, kteří umí vyhledávat zvláštní znaky a najít podle nich cesty do jiných světů. Mezi Lunojasnými a Astery panuje dlouholetá rivalita, ale jejich osudy jsou zároveň vzájemně provázané…

Do chvíle, než se ve městečku objevila zvláštní dívka Celestina, zabíjel Tim čas potyčkami se svým největším soupeřem Alexem, běháním po nočních ulicích a běháním po střechách, odkud pozoroval krásné a vzdálené hvězdy. V její přítomnosti však najednou hvězdy začaly být na dosah a Měsíc se začal ukazovat v novém, tajemném světle.

Setkání mladé Astry Celestiny, Lunojase Alexe a zdánlivě obyčejného beztvářného Tima bylo náhodné, zato osudové. Co spojuje jejich původně tak vzdálené životy? Jakou bariéru bude muset Tim překonat? Co bylo předpovězeno Alexovi ve starodávné věštbě a proč se Celestině tak často zdá zvláštní sen o dvanácti princeznách?

Nová fantasy série od autorky Časodějů.

Více
369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 392
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 05.03.2020
Formát 162x215 mm
Hmotnost 0,728 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Olga Zakis
Číslo dílu 1
Původní název Lunastry 1 - Pryžok nad zvězdami
Původní jazyk ruština
Překladatel Martina Pálušová
EAN 9788025346297
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba je ukrajinská rusky píšící spisovatelka, autorka celé řady úspěšných knih pro mládež. K nejčtenějším patří její fantasy série Časodějové – série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem. Příběh Časodějů a jejich hlavních hrdinů Vasilisy a Feše si získal srdce statisíců fanoušků a celá série obdržela řadu literárních ocenění. Celkový náklad edice přesáhl milion vydaných exemplářů.

Zobrazit profil autora