Časodějná kniha


Natalja Ščerba

Bonusová kniha pro všechny fanoušky série Časodějové.

Časodějná kniha je skutečný poklad pro všechny fanoušky série Časodějové. Přináší vzácná svědectví o klíčnících i velikých časodějích, ale také o Eflaře, jejích velkolepých zámcích a neobyčejných zvířatech. Najdete zde staré legendy, kodex časoděje nebo recepty na oblíbená jídla Rodiona Hardiuse. Také se dozvíte, jakou roli sehrál tento tajemný časoděj při nastolení Nového Času.

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Pro všechny fanoušky Časodějů

Pro všechny fanoušky Časodějů

Série Časodějové Natalji Ščerby je nejen jedna z nejoblíbenějších, ale také nejpropracovanějších, co se magického světa, jeho historie, zákonitostí, legend i postav týká. Fanoušci hltají každý další díl i jakékoli bonusové informace – a právě těmi je Časodějná kniha, nejnovější přírůstek naší knihovny, doslova nabitá.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 184
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 12.08.2021
Formát 160x230 mm
Hmotnost 0,443 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Olga Zakis
Původní název Časodějnaja kniga
Původní jazyk ruština
Překladatel Martina Pálušová
EAN 9788025352366
Věk od 11
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Video

Autor

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba je ukrajinská rusky píšící spisovatelka, autorka celé řady úspěšných knih pro mládež. K nejčtenějším patří její fantasy série Časodějové – série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem. Příběh Časodějů a jejich hlavních hrdinů Vasilisy a Feše si získal srdce statisíců fanoušků a celá série obdržela řadu literárních ocenění. Celkový náklad edice přesáhl milion vydaných exemplářů.

Zobrazit profil autora