Everless - Panství krve a kovu


Sara Hollandová

Čas je vězení a jen ona má klíč

Čas je vězení. Jen ona má klíč.

V království Sempera se platí časem. Hodiny, dny i roky jsou extrahovány z krve a pomocí magie přetavovány v kovové mince. Ty však bohatí aristokraté, jako jsou Gerlingové, neúprosně daní. Na úkor obyčejných lidí si tak zajišťují bohatství a dlouhověkost.

Jules Emberová Gerlingy nenávidí. Před lety jim spolu se svým otcem sloužili na jejich panství Everless, pak však museli kvůli tragické nehodě utéct. Teď ale otec umírá a Jules nezbývá nic jiného, než se tam vrátit a vzácný čas pro něj získat.

Návrat na Everless ji vystaví mnoha nebezpečím, a taky pokušením. Brzy se ocitne ve víru intrik, smrticích tajemství a lásky ke dvěma lidem, o nichž si myslela, že je už nikdy nespatří. To, jak se rozhodne, může změnit osud nejen jí, ale i samotnému času.

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly ze série "Everless"

Detailní informace

Počet stran 340
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 05.09.2019
Formát 135x203 mm
Hmotnost 0,474 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Everless
Původní název Everless
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavla Kubešová
EAN 9788025343425
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

kniznipristaviste.blogspot.com - Everless - Panství krve a kovu


„Fantasy Young Adult knih je nesmírné množství. Objevit mezi nimi něco nového a zajímavého je čím dál těžší. A přeci se sem tam objeví i kousek, který rozhodně stojí za přečtení. Mezi mé nejnovější objevy patří právě novinka Everless Panství krve a kovu."

bookhunter5.wordpress.com - Everless - Panství krve a kovu


„…Everless má v sobě příjemnou dávku napětí, které se postupem příběhu neustále stupňuje..."

Autor

Sara Hollandová

Sara Hollandová

Sara Hollandová vyrostla mezi stovkami knih v malém městečku v Minnesotě. Vzdělání získala na univerzitě Wesleyan a předtím, než v New Yorku získala práci ve vydavatelství, pracovala v čajovně, v  kanceláři zubaře a ve státní správě. Dnes ji potkáte v newyorských knihovnách nebo s  hrnkem kávy v ruce.

Zobrazit profil autora