Čarodol – Magický náramek


Natalja Ščerba

1. díl napínavé fantasy trilogie od autorky Časodějů

Hrdinové starých slovanským mýtů, rodinná prokletí a tajemství ožívají ve skvělé fantasy zasazené do romantického prostředí divokých Karpat.

Od dědictví po své prababičce si Táňa nic neslibovala. Čekala hromádku šatů prožraných od molů, staré knihy, v lepším případě album s fotkami. Když ale do chaloupky v zapadlé karpatské vesnici dorazí, čeká tam na ni zvláštní stříbrný náramek ve tvaru ještěrky. V okamžiku, kdy si jej navlékne, ocitne se v kouzelném světě mágů a vědem.

Díky starému šperku získá křehká dvacetiletá dívka nadlidské síly. Bude je ale umět ovládat? Svět mágů je nebezpečný a před ní stojí mnoho otázek. Je možné milovat nepřítele a nenávidět milovaného člověka? Jak poznat, kdo je přítel a kdo ne? Na tom, jak Táňa odpoví, závisí mnohé…

První díl nové fantasy trilogie od autorky Časodějů!

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Počet stran 360
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.10.2018
Formát 135x203 mm
Hmotnost 0,503 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Olga Zakis
Číslo dílu 1
Řady Čarodol
Původní název Čarodol 1 - Čarodolskij braslet
Původní jazyk ruština
Překladatel Martina Pálušová
EAN 9788025338940
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

sarden.cz - Natalja Ščerba, Magický náramek


„Hlavní hrdinka se nebojí udělat razantní rozhodnutí a zvládne je udělat sama, přátelství tu nejsou ideální a netrvají až do smrti. Ščerba si dovoluje tvarovat postavy mnohem plastičtěji, s vlastnostmi na obou stranách morálního spektra. Rýsuje se tu sice rozdělení na dvě znepřátelené frakce čarodějů s odlišnými názory, ale nelze říct, že by jedna byla tou dobrou a druhá špatnou.“

Autor

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba je ukrajinská rusky píšící spisovatelka, autorka celé řady úspěšných knih pro mládež. K nejčtenějším patří její fantasy série Časodějové – série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem. Příběh Časodějů a jejich hlavních hrdinů Vasilisy a Feše si získal srdce statisíců fanoušků a celá série obdržela řadu literárních ocenění. Celkový náklad edice přesáhl milion vydaných exemplářů.

Zobrazit profil autora