Čarodol


Napínavá fantasy trilogie od autorky Časodějů.

Čarodol – Ztracené město

Čarodol – Ztracené město

Osud zavedl Kavé na území Čarodolského knížete a svěřil jí do rukou kouzelný Zlatý klíč. Měla by rozluštit jeho tajemství, ale má cenu pouštět se do řešení další záhady? Bezpochyby má! Získá tak nejen možnost najít zmizelé hlavní město Čarodolu – znamenitý Zlatohrad – ale i šanci pomoct Alexejovi a zachránit před zkázou rodné Karpaty. Kavé stojí na osudové křižovatce. Vydá se tou správnou cestou?

Číst více
Čarodol – Karpatský kníže

Čarodol – Karpatský kníže

Táňa si myslela, že se s rodnými Karpaty rozloučila už navždy. Před nepřáteli utekla do Anglie, získala zde magické jméno Kavé Lizard, další schopnosti a nová přátelství. Náhle je však vyzvána k návratu. Má se stát novou strážkyní koruny karpatských knížat. Jak Táňu doma přivítají? Překoná všechny nástrahy? Získá spojence, nebo zůstane sama? A kdo získá od mocného mága, velikého Molfara, zlatý klíč a stane se jediným karpatským knížetem?

Číst více
Čarodol – Magický náramek

Čarodol – Magický náramek

Od dědictví po své prababičce si Táňa nic neslibovala. Když ale dorazí do chaloupky v zapadlé karpatské vesnici, najde zvláštní stříbrný náramek ve tvaru ještěrky. V okamžiku, kdy si jej navlékne, se ocitne v kouzelném světě mágů a vědem. Pradávný šperk dodá křehké dvacetileté dívce nadlidské schopnosti, které ale neumí ovládat. Svět mágů je nebezpečný a před ní stojí mnoho otázek. Na tom, jak Táňa odpoví, přitom závisí mnohé.

Číst více