Ladislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce (audiokniha)


Ladislav Špaček

Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře, privátní bankéře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní. Čte Ladislav Špaček.

Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře, privátní bankéře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní.

Jak dosáhnout úspěchu? Není to těžké. Je však potřeba se připravit. Stačí vědět, jak se chovat, jak s klientem mluvit, na co si dát pozor, a úspěch se dostaví.

• jak získat klienta a jak si ho udržet?

• proč ztrácíme klienty a lze tomu zabránit?

• jak s klientem správně komunikovat?

• jaké jsou klientovy základní komunikační potřeby?

• jak vést obchodní schůzku?

• jak se správně obléci a jaké zvolit pro schůzku prostředí?

• pravidla společenského chování a správného stolování

... a mnoho dalších zajímavých témat

Pojďte úspěchu naproti! Osvojte si základní pravidla ověřená bohatou praxí a posuňte své profesní dovednosti na vyšší úroveň.

Čte Ladislav Špaček.

CD ve formátu MP3.

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Datum vydání 05.12.2016
Formát 140x125 mm
Hmotnost 0,053 kg
Jazyk čeština
Původní název Ladislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce
EAN 8594155757800
Věk od 18
Edice Audioknihy
Typ CD audio
Délka 8 hodin 11 minut

Autor

Ladislav Špaček

Ladislav Špaček

Ladislav Špaček (1949) je původním povoláním pedagog, od roku 1992 působil jedenáct let na Pražském hradě jako mluvčí prezidenta Václava Havla. Je propagátorem společenské etikety a jako autor a protagonista televizního seriálu Etiketa napsal na toto téma řadu knih. S Jiřím Chalupou vytvořili pro Českou televizi oblíbený seriál pro děti Mistr E – pohádková etiketa a (Vel)Mistr E a zpracovali ho do stejnojmenné řady úspěšných knih. Působí jako konzultant v oboru komunikace a etikety, pořádá přednášky pro manažery firem a úřadů. V Mladé frontě vydal desítku titulů, mezi nejznámější patří Deset let s Václavem Havlem (2021) a Etiketa pro holky a kluky (2022).

Zobrazit profil autora