Kronika Cartera Kanea – Rozhodující bitva

3. díl


Rick Riordan

Závěrečný díl trilogie

Poslední rok byl pro Cartera a Sadie pořádně rušný. Proniknout do tajemství egyptské magie totiž není žádná hračka. Nejtěžší překážky je ale teprve čekají…

Zlé síly získávají převahu, had chaosu Apop unikl ze svého vězení a část rebelských mágů povstává proti Domu života. Sourozenci Carter a Sadie mají sehrát důležitou úlohu při záchraně světa. Zbývá jim však málo času, egyptští bohové jsou nevyzpytatelní a na každém kroku může číhat nebezpečí.

Závěrečný díl trilogie úspěšného amerického spisovatele Ricka Riordana (autora Percyho Jacksona) navazuje na předchozí díl Kronika Cartera Kanea - Rudá pyramida a Hněv bohů.

Více
299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 312
Datum vydání 15.03.2013
Formát 145x210 mm
Hmotnost 0,459 kg
Jazyk čeština
Původní název Rioridian_The Kane Chronicles 3 - The Serpent´s Sh
Překladatel Dana Chodilová
EAN 9788025316467
Věk od 0
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Rick Riordan

Rick Riordan

Narodil se v texaském San Antoniu v USA. Řadu let učil angličtinu a dějepis na střední škole v Kalifornii. Příběhy z řecké mytologie vyprávěl synovi Haleymu, který jej požádal, zda by nevymyslel něco nového se stejnými postavami – a tak se zrodila pětidílná série s hlavním hrdinou Percym Jacksonem, za kterou autor získal řadu literárních ocenění. Další jeho série čerpají například z egyptské nebo severské mytologie. Riordanovy knihy už byly přeloženy do více než čtyřiceti jazyků.

Zobrazit profil autora