Lapka – Poklad tří králů


Dobrodružný fantasy komiks pro děti o malé loupežnici Lili, která vyráží do boje s prastarým zlem.

Lapka - Poklad tří králů (3. díl)

Lapka - Poklad tří králů (3. díl)

Neohrožená loupežnice Lili už prošla tajuplné hrady, prozkoumala ponurá sklepení i hrobky ukrývající drahocenné poklady. Poradila si zatím se vším, ale Klan ohně jí nelítostně šlape na paty. A začíná jít do tuhého. Jak se zachová tváří v tvář dávno pohřbeným silám, které nikdy neměly za cíl nic jiného než zničit lidské pokolení?

Číst více
Lapka - Poklad tří králů (2. díl)

Lapka - Poklad tří králů (2. díl)

Lapka ví, že prosadit se mezi zlodějíčky není jen tak. Ale protože je fikaná, obratná a ničeho se nebojí, jde si za svým. Při jedné loupeži se ale zaplete do nebezpečné sítě, která se táhne až do nadpřirozených hlubin minulosti. Stane se terčem vydírání mocichtivého hraběte, pro kterého má splnit nelehký úkol. Budou jí stačit síly a důvtip na to, aby přechytračila Klan ohně a zachránila svého nejbližšího přítele, učitele Seamuse?

Číst více
Lapka - Poklad tří králů (1.díl)

Lapka - Poklad tří králů (1.díl)

Mladá dívka mezi zlodějíčky? Kdo to kdy viděl! Lapka Lili je ale rozhodně na svém místě – je fikaná, obratná a nebojí se ničeho a nikoho, ani Velmistra cechu lapků, který jí kdovíjak nevěří a zásobuje ji jen podřadnými úkoly. Jenže Lili vloupačky a drobné krádeže nelákají, touží se stát mistryní v oboru. Kdyby jen tušila, že v příští misi objeví prastarý kult spolčený s dávno zapomenutými nadpřirozenými silami a že před ním bude muset zachránit svět!

Číst více