Kletba vítězů


Když si Kestrel, dcera generála a příslušnice privilegovaného národa, koupí na trhu pohledného otroka Arina, ještě netuší, do jak spletitého spiknutí se zaplete. Zakázaný vztah, který mezi ní a Arinem vzniká, ohrozí celé uspořádání jejich světa a ona i Arin se budou muset rozhodnout, na čí straně budou stát.

Zrada vítězů

Zrada vítězů

Kestrel svolila ke sňatku s korunním princem a zajistila tak herranskému lidu svobodu a územní autonomii. Sama se však ocitla ve zlaté kleci císařského paláce. Svoje nové postavení ovšem hodlá maximálně využít. Chce změnit kruté válečné taktiky svého národa, a tak se bez Arinova vědomí stává tajnou informátorkou herranského ministra špionáže. Pouští se do nebezpečné hry, za kterou hrozí trest nejvyšší – smrt.

Číst více
Kletba vítězů

Kletba vítězů

Jako dcera generála Valoriánské říše má Kestrel dvě možnosti – přidat se k armádě, nebo se vdát. Jenže ona nechce ani jedno. Když na trhu s otroky koupí muže, jehož hrdost ji na první pohled učaruje, netuší, že následky tohoto rozmaru ji budou stát hodně. Zakázané přátelství, které mezi nimi vznikne, se stane nebezpečným pro ně i pro celou zemi. Oba se totiž stanou důležitými figurkami ve vysoké politické hře plné intrik, tajemství a zrady.

Číst více