Je to jenom sranda


Blanka Luxová

Heavy contemporary ze střední od vítězky 7. ročníku soutěže Hvězda inkoustu

Na střední škole Abrahama Lincolna byla vyhlášena soutěž krásy a talentu. Její vítěz má získat pohádkovou odměnu a smlouvu s modelingovou agenturou.

Do soutěže se přihlásili i Samantha, Aaron a Mia. Aaron potřebuje peníze na univerzitu, Mia se chce prosadit jako make-up umělkyně na sociálních sítích. Samantě nejde o peníze ani o kariéru, touží získat respekt a uznání. To jsou důvody, které přiznávají navenek. Uvnitř však všichni svádí své osobní boje – s anorexií, steroidy, vitiligem.

Online bitva o přízeň hlasujících začíná. Co budou soutěžící ochotní pro výhru obětovat?

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

MAKING OF 7: Je to jenom sranda

MAKING OF 7: Je to jenom sranda

Po delší době přinášíme další nahlédnutí pod pokličku tvorby původních českých rukopisů a jejich obálek. V tomto případě půjde o obálku, a to ne jen tak ledajakou. Tahle obálka totiž patří k zatím poslednímu vítěznému rukopisu naší soutěže Hvězda inkoustu, kterým je román Blanky Luxové Je to jenom sranda. O své zkušenosti s tvorbou obálky, ale i o celou řadu původních návrhů a skic se vámi podělí Adéla Stopka.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 304
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 11.04.2024
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,451 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Adéla Stopka
EAN 9788025367025
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Blanka Luxová

Blanka Luxová

Když zrovna nesedí ve škole nebo nečte, píše knihy jak posedlá. Jeden žánr jí nestačí, takže se ponořila nejen do fantasy, ale také do heavy contemporary, romantické komedie či kyberpunku. Ráda čerpá z mytologií z celého světa a zkoumá různá témata. Píše to, co by chtěla číst, ale nikdo to ještě nenapsal. Má slabost pro draky, sladkosti, kávu a dobré animáky.

Zobrazit profil autora