Eragon - ilustrované vydanie


Christopher Paolini

Prekrásne ilustrované vydanie k 20. výročiu fenomenálnej fantasy, ktorá pobláznila svet!

Vráťte sa do sveta Eragona v tomto úžasnom ilustrovanom vydaní! Oslávte 20. výročie celosvetového fantasy bestsellera z pera pätnásťročného Christophera Paoliniho, z ktorého sa v rámci série predalo už viac ako 40 miliónov výtlačkov.

Jeden chlapec, jeden drak, jeden čarovný svet plný dobrodružstiev.

Chudobný pätnásťročný farmársky chlapec Eragon nájde v Dračích horách modrý kameň, z ktorého sa vyliahne dračie mláďa Zafira. Spolu sa vydajú na nebezpečnú cestu Kráľovstvom ovládaným tyranom, ktorého zlo nepozná hraníc. Dokáže Eragon naplniť svoj osud a prevziať bremeno legendárnych Dračích jazdcov? Osud krajiny možno leží práve v jeho rukách...

Prvý diel série Odkaz Dračích jazdcov.

Více
999 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 368
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 10.11.2023
Formát 230x280 mm
Hmotnost 1,61 kg
Jazyk slovenština
Ilustrátor Christopher Paolini
Původní název Eragon: The Illustrated Edition (The Inheritance Cycle, Band 1)
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zdenka Buntová
EAN 9788056636930
Věk od 11
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Christopher Paolini

Christopher Paolini

Christopher Paolini se narodil v Jižní Kalifornii, odkud se s rodinou přestěhoval do Montany. Dětství tak prožil uprostřed hor a nádherných přírodních scenérií, které mu později pomohly vytvořit obraz světa Alagaësie, do kterého zasadil svou knižní sérii Odkaz dračích jezdců. V patnácti letech ukončil školní docházku a rozhodl se naplno věnovat zálibě, která ho provázela již od útlého věku – literatuře. Stvořil postavu chlapce Eragona, jenž v lese našel dračí vejce a prožil tak celou řadu dobrodružství, která díky nenapodobitelnému vypravěčskému stylu obletěla celý svět a zasáhla miliony čtenářských srdcí.

Zobrazit profil autora