Skutečné příběhy se šťastným koncem – Zachráněný koník


Jana Olivová

Najde nemocný koník nový domov? Skutečné příběhy o dobrých lidech a statečných zvířatech, kteří dokázali zabojovat a zvrátit nepříznivou vůli osudu.

Lucku odmalička trápí alergie. Když se její stav během léta zhorší, pošle ji pan doktor na tři týdny do ozdravovny v Krkonoších. Tady se Lucka spřátelí nejen se svými třemi spolubydlícími, ale také s Lunou – nemocným hříbátkem s krásnýma, ale smutnýma očima.

Luna měla být vycvičena na těžkou práci v lese, tu však kvůli své vrozené nemoci dělat nemůže. Dokážou dívky vymyslet plán, jak nešťastného koníka zachránit? Najdou mu nový domov?

Více
229 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly ze série "Skutečné příběhy se šťastným koncem"

Detailní informace

Počet stran 120
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 09.03.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,254 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Zuzana Slánská
Číslo dílu 1
EAN 9788025356999
Věk od 8
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Jana Olivová

Jana Olivová

Jana Olivová se narodila roku 1987 na Kutnohorsku, kam se ráda a často vrací. Po gymnáziu se zaměřila na studium humanitních oborů, které dnes plnou měrou využívá ve své práci literární redaktorky. Od odborných textů na webové stránky a básniček do časopisů se přes překlady z němčiny propsala až k vlastním příběhům pro děti. Ráda cestuje po světě, a když má čas, čistí si hlavu na lezecké stěně, u míčových sportů nebo při procházkách v lese.

Zobrazit profil autora