Poutník, čarodějnice a červ

Příběhy z Alagaësie I. – Eragon


Christopher Paolini, Zdík Dušek

Dlouho očekávaná novinka od legendárního Christophera Paoliniho! Nové příběhy ze světa série Odkaz Dračích jezdců.

Poutník a prokleté dítě. Kouzla a magie. A samozřejmě draci... Vítejte zpátky ve světě Alagaësie.

Už je to rok, co Eragon opustil Alagaësii, aby vyhledal vhodný domov k založení nové generace Dračích jezdců. Teď se potýká s nekonečnou záplavou úkolů: výstavbou velké pevnosti, dohadováním s dodavateli zásob, hlídáním dračích vajec, jednáním s bojovnými urgaly a povýšenými elfy. Vytržení z každodenní rutiny však nabídne vidění Eldunarí, nečekaná návštěva a také vzrušující urgalská pověst, jež mnohé změní...

Potěšte se jedinečnou fantazií Christophera Paoliniho v nové sbírce příběhů ze světa světoznámé série Odkaz Dračích jezdců. Kniha obsahuje tři nové příběhy z Alagaësie doplněné o historky z Eragonova života. Nechybí výňatek z pamětí čarodějnice a věštkyně Angely od samotné Angely Paoliniové... živoucí předlohy této nezapomenutelné postavy.

Více
369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 224
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 28.07.2022
Formát 135x203 mm
Hmotnost 0,426 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název The Fork, the Witch, and the Worm: Tales from Alagaësia (Volume 1: Eragon) (Inheritance Cycle)
Původní jazyk angličtina
EAN 9788025358351
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor

Christopher Paolini

Christopher Paolini

Christopher Paolini se narodil v Jižní Kalifornii, odkud se s rodinou přestěhoval do Montany. Dětství tak prožil uprostřed hor a nádherných přírodních scenérií, které mu později pomohly vytvořit obraz světa Alagaësie, do kterého zasadil svou knižní sérii Odkaz dračích jezdců. V patnácti letech ukončil školní docházku a rozhodl se naplno věnovat zálibě, která ho provázela již od útlého věku – literatuře. Stvořil postavu chlapce Eragona, jenž v lese našel dračí vejce a prožil tak celou řadu dobrodružství, která díky nenapodobitelnému vypravěčskému stylu obletěla celý svět a zasáhla miliony čtenářských srdcí.

Zobrazit profil autora