Klub Tygrů - Poklad u Bobří řeky


Thomas Brezina

Nový případ pro tebe a Klub Tygrů! Vezmi lupu a zapoj se do pátrání.

Během návštěvy srubu u Bobří řeky se najednou ozve vysílačka a z ní je slyšet volání o pomoc. Hovor je však náhle ukončen a nastane tísnivé ticho. Kamarádům z Klubu Tygrů je hned jasné, že to byl Kevin. Vědí, že se vydal hledat ukrytý poklad a teď je v nebezpečí.

Biggi, Luk a Patrik se chtějí vydat v jeho stopách. Když vyloví z divoké řeky láhev a v ní najdou stejnou mapku k pokladu, jako měl Kevin, myslí si, že mají vyhráno. Bohužel ale netuší, že poklad hledají i nebezpeční zločinci!

Zapoj se do pátrání i ty a zažij celé dobrodružství z první ruky!

Více
199 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly ze série "Klub Tygrů"

Detailní informace

Počet stran 136
Datum vydání 20.05.2021
Formát 120x180 mm
Hmotnost 0,202 kg
Jazyk čeština
Řady Klub Tygrů
Původní název Tiger Team - Schatzjagd am Biberfluss
Původní jazyk němčina
Překladatel Dagmar Steidlová
EAN 9788025351574
Věk od 9
Typ Kniha + doplněk
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Thomas Brezina

Thomas Brezina

Rakouský spisovatel Thomas Brezina se narodil ve Vídni, ale žije převážně v Londýně. Ve svém rodném Rakousku byl dvakrát zvolen spisovatelem roku. Je pravděpodobně jedním z nejproduktivnějších spisovatelů na světě, který se věnuje literatuře pro děti. Jeho knížky byly přeloženy do více než třiceti jazyků. Kromě psaní knih se věnuje také psaní divadelních her a scénářů, moderování dětských pořadů v televizi a aktivní práci pro UNICEF. Mezi jeho díla patří například série Klub Tygrů, Klukům vstup zakázán, Klub záhad, Brána času nebo Dračí meč.

Zobrazit profil autora