Futurum


Petra Podolová

Láska a děs v postapokalyptické Praze. Vítězná kniha třetího ročníku soutěže Hvězda inkoustu.

Rok 2120. Z Vltavy je prázdné koryto, bývalým Hlavním nádražím se prohání vlak, který nezastavuje, a ruinami Prahy zní strašidelné historky o tom, jak temné postavy s rudýma očima sbírají z ulic a hrobů těla mrtvých a odnášejí je kamsi do podzemí.

Damiáš těm povídačkám nikdy nevěřil. Když se ale objeví jeho Dany, která před rokem zmizela neznámo kam, začne měnit názor. Je jiná, než bývala. Mluví o tom, že ji unesli a udělali z ní něco nelidského. Dam musí přijít té záhadě na kloub a vrátit Dany to, co jí únosci sebrali – její lidskost. I kdyby měl čelit zrůdám pekelným...

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 344
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 03.09.2020
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,557 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025347171
Věk od 13
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Video

Autor

Petra Podolová

Petra Podolová

Narodila se roku 2000 ve Zlínském kraji, kde celý život také žije. Své další kroky by ráda směřovala ke studiu psychologie. Od dětství ráda četla a pohybovala se ve světě knih, což ji inspirovalo ke snaze o vlastní tvorbu. Přes prvotní nejisté pokusy psané do školních sešitů se postupně dostala až k literární soutěži Hvězda inkoustu. Mezi její další oblíbené činnosti patří také čas trávený s  těmi správnými osobami, videotvorba, antická mytologie a příběhy, a to v  jakékoliv podobě.

Zobrazit profil autora