Malér jménem Bella


Ali Standishová

Plní se i zlobivým pejskům jejich vánoční přání?

Když se Bella jako malé chlupaté štěně ocitne v rodině s mnoha dětmi, nepřeje si nic jiného, než mezi ně zapadnout a se stát jedním z nich. Tím nejhodnějším! S jejími dobrými nápady jak toho dosáhnout však její páníčci přestanou mít trpělivost. A tak se ocitne v útulku. Zde od zkušených psích kamarádů pochytí nejednu moudrost, takže když si ji vyberou noví majitelé, je odhodlaná ukázat, že je ten nejlepší pes na světě.

Vánoce se blíží a i Bella má své psí přání. Najít rodinu, která ji bude milovat, i když občas udělá nějaký ten malér. Splní se jí její sen?

Více
249 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 168
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 14.11.2019
Formát 125x195 mm
Hmotnost 0,275 kg
Jazyk čeština
Původní název Bad Bella
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavla Kubešová
EAN 9788025344767
Věk od 9
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Ali Standishová

Ali Standishová

Ali Standishová je autorkou knih pro mladé a mladé srdcem, které získaly ocenění Jane Addams Book Award, včetně knih nominovaných na cenu Carnegie The Ethan I Was Before, August Isle, Bad Bella, The Climbers, How to Disappear Completely, The Mending Summer a Yonder. Její knihy jsou ve výběru Junior Library Guild, získaly hvězdičkové recenze od Publisher's Weekly, Kirkus Reviews, Booklist a School Library Journal, byly jmenovány jako tituly Indies Next a byly nominovány na Goodreads Choice Awards. Během let, kdy žila v rozpadajícím se viktoriánském domku ve Velké Británii, získala magisterský titul z dětské literatury na univerzitě v Cambridge. Nyní žije v Severní Karolíně se svým manželem, synem a záchranářským psem.

Zobrazit profil autora