Čteme spolu - Lucinka a pohár trpělivosti


Jana Hlavatá

Podporujte přirozený rozvoj čtenářských dovedeností svých dětí. Díky komplexnímu čtenářskému systému z nakladatelství Fragment budou číst jako draci!

Když malá Lucinka zazlobí, rodiče jí často říkají, že pohár jejich trpělivosti už brzy přeteče. Kde ale takový pohár schovávají? Jak asi vypadá? Čím je naplněný? A opravdu hrozí, že brzy přeteče? Lucinčina zvědavost jí nedá spát, a tak se rozhodne, že záhadný pohár najde a konečně celé záhadě přijde na kloub!

Knížka pro společné čtení dětí a rodičů. Část textu je přizpůsobena začínajícím čtenářům. Příběh je doplněný velkým množstvím návodných ilustrací.

Více
229 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 96
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 19.03.2020
Formát 170x220 mm
Hmotnost 0,403 kg
Jazyk čeština
Řady Čteme spolu
EAN 9788025346501
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Jana Hlavatá

Jana Hlavatá

Svou první pohádku napsala pastelkou na piják z písanky. Už tehdy se rozhodla, že bude maminkou, spisovatelkou nebo učitelkou. Postupně si splnila všechna svá přání. Její dva synové milují pohádky a dobrodružné příběhy, proto jsou společné chvilky před usnutím vyhrazeny čtení a vyprávění. A právě zde, ve vyhřáté postýlce pod rouškou tmy, jednoho dne zazněla zvídavá otázka: „Mami, co je to pohár trpělivosti?“

Zobrazit profil autora