Zábavná matematika a logika pro bystré děti


Václav Fořtík

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí!

Hraje si vaše dítě rádo s čísly? Má rádo matematiku, logické hádanky a rébusy? Podpořte jeho nadání a nabídněte mu knihu plnou zábavných úkolů, které jeho talent posílí a rozvinou.

Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl. Obsahuje pestrou směs různých typů zadání – zebry, algebrogramy, slovní úlohy, číselné řady, logiku děje, šifry, prostorovou i plošnou představivost.

Úlohy jsou vhodné pro školáky od 8 let. Mohou sloužit jako doplňkový materiál pro zpestření výuky matematiky na 1. stupni ZŠ nebo k domácímu procvičování.

Václav Fořtík – předseda správní rady Centra nadání (www.centrumnadani.cz), je autorem více než dvaceti knih hádanek, kvízů, hlavolamů a intelektových testů. Profesně se zabývá péčí o intelektově nadané děti a mládež, konzultuje s rodiči vzdělávací otázky, pořádá letní programy pro mládež. Více než pět let vytváří obohacující materiály pro výuku dětí v mateřských a základních školách. Pod jeho vedením vznikl také klub Malý logik pro předškolní a mladší školní děti. Na více než čtyřiceti školách v ČR fungují kroužky zábavné logiky.

Více
149 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 96
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 04.10.2018
Formát 163x235 mm
Hmotnost 0,241 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025338773
Věk od 7
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená