Ničitel – Zóna chaosu


Chris Riddell, Paul Stewart

York a Bella míří do srdce lodi. Před nimi leží zóna chaosu – místo plné zmutovaných rostlin a zvířat. Nedá se obejít, nedá se zničit... 2.díl napínavé sci-fi se skvělými ilustracemi Chrise Riddella.

York s Bellou se po zuřivé bitvě se zoidy vydávají dolů, na další úroveň Biosféry, do které byla umístěna všechna zvířata a rostliny určené k dopravení na novou Zemi. Po vzpouře robotů se však toto místo změnilo v nebezpečnou zónu plnou zmutovaných rostlin, hmyzu a dalších zabijáckých tvorů. York a Bella přes ně musí projít a probojovat se do samého srdce vesmírné lodi. Jedině tam totiž mohou najít odpovědi na svoje otázky a odhalit tajemství zoidů.

Více
0 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 272
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.03.2016
Formát 135x203 mm
Hmotnost 0,225 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady Ničitel
Původní název Scavenger: 2
Původní jazyk angličtina
EAN 9788025327036
Věk od 11
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Chris Riddell

Chris Riddell

Chris Riddell je jedním z nejznámějších britských ilustrátorů, dvakrát obdržel prestižní ocenění Kate Greenaway Medal. Narodil se v Africe a už od dětství překvapoval okolí svým výtvarným nadáním. Jeho otec byl pastorem a aby chlapec nevyrušoval při mši, matka mu vždy podstrčila papír a tužku. Fungovalo to báječně, malý Chris kreslil a kreslil. Na začátku 80. let stál coby ilustrátor u zrodu magazínu The Economist, později se zařadil mezi kreslíře týdeníku The Observer. Dnes Riddell dětskou literaturu nejen ilustruje, ale také píše. Jeho první obrázkovou knihou byl Pan Podpostel, který spatřil světlo světa v roce 1986. Od té doby se stala fenoménem známém po celém světě.

Zobrazit profil autora