Kočička Hamley


Kočička Hamley a dračí mládě

Kočička Hamley a dračí mládě

Hamley je naprosto unesená z čínských legend a zvyků, o kterých jí vyprávěla její kočičí sousedka Sunan. Díky svým kouzelným schopnostem se pak neprobudí ve svém pelíšku, ale ve starodávné Číně. Co si počne s opuštěným dračím vejcem, které tu najde? Dokáže pomoct dračí mámě a zachránit prastarou magii?

Číst více
Kočička Hamley a první sníh

Kočička Hamley a první sníh

Jednoho zimního dne se kočička Hamley probudí do světa zachumlaného pod sněhovou přikrývkou. Radost z prvního sněhu umocní setkání s kouzelnou bytostí, která jí splní vánoční přání. Jako mávnutím proutku se Hamley ocitne na louce za domem, která vypadá jinak než obvykle. Jaké dobrodružství na kočičku v tomto magickém zimním světě čeká?

Číst více
Kočička Hamley a ztracená dýně

Kočička Hamley a ztracená dýně

Kočička Hamley je roztomilé koťátko, které rozumí řeči lidí. Se svou maminkou a sestřičkami žije v útulném domově a zažívá ta nejdivočejší dobrodružství. Přichází výjimečný večer – Halloween. Jediná noc v roce, kdy si dýně a zvířata rozumějí. Hamley potká osamělou a smutnou dýni, která ztratila kamaráda, a rozhodne se, že jí pomůže. Bude mít ale dost času, když kouzlo s půlnocí vyprchá?

Číst více