Klub Klikařů


Klub Klikařů

Klub Klikařů – Bitva v podzemí

Klub Klikařů – Bitva v podzemí

Klub Klikařů může být spokojený. Dokázal zvítězit v Boji o Krkavec i porazit zákeřného podnikatele Nowotného v jeho snaze ovládnout Plzeň pomocí mobilní hry. Vše se zdá být zalité sluncem, ale nic nemůže být pravdě vzdálenější. Když Šárka náhodou natrefí na pana Nowotného a zjistí, kdo je jeho nová pravá ruka, musí povolat Lukáše i Jirku do zbraně. Staří nepřátelé se vracejí silnější než kdy dřív, stíny minulosti začínají vystrkovat nebezpečné pařáty a stopy vedou stále hlouběji a hlouběji pod město.

Číst více
Klub Klikařů - Prokleté Velikonoce

Klub Klikařů - Prokleté Velikonoce

Jaro je v plném proudu. Příroda ožívá, nad Plzní se však stahují temná mračna… a Velikonoce tentokrát nebudou svátky klidu a míru. Nikdo ve městě už si není jistý bezpečím, ale ani soukromím. Může za to nová mobilní hra, která všechny pobláznila? Propadl jí i Jirka. Šárka s nikým nemluví a Lukáš se dál zabývá jen vysílačem na Krkavci. Vysílač však není jedinou cestou, jak ovládnout dav. Dají se členové Klubu Klikařů zase dohromady a zachrání ohrožené město?

Číst více
Klub Klikařů - Boj o Krkavec

Klub Klikařů - Boj o Krkavec

Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní. Kdysi býval oblíbeným cílem výletů, ale teď tam nikdo nesmí. Přesto není opuštěný. Z Krkavce často sjíždí tajemný bílý mercedes s muži, kteří po něčem pátrají. Podezřelé dění kolem kopce svede dohromady partu spolužáků: nadšeného bikera Lukáše, do historie zažraného Jirku a charismatickou Šárku. Dokážou se společně postavit hrozbě, která se na celé město řítí?

Číst více