Byl jednou jeden život


Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu! Vydejte se spolu s Maestrem a jeho přáteli do hlubin lidského těla. Sledujte, jak bojují s viry a bakteriemi a starají se o to, aby zůstalo zdravé.

Byl jednou jeden život - svaly

Byl jednou jeden život - svaly

Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu! Vydejte se spolu s Maestrem a jeho přáteli do hlubin lidského těla. Sledujte, jak bojují s viry a bakteriemi a starají se o to, aby šlapalo jako hodinky. Zjistíte, že v našem těle je přes 650 svalů a každý z nich má svoji nezaměnitelnou funkci. Naučíte se, jak svaly správě používat, aby se nepoškodily. Dozvíte se také zajímavé informace o tukové tkáni a tucích a jejich významu pro naše zdraví.

Číst více
Byl jednou jeden život - kosti

Byl jednou jeden život - kosti

Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu! Vydejte se spolu s Maestrem a jeho přáteli do hlubin lidského těla. Sledujte, jak bojují s viry a bakteriemi a starají se o to, aby zůstalo zdravé a šlapalo jako hodinky. Objevte, jak je postavena nejdokonalejší stavba na světě – lidská kostra. Tato křehká a zároveň pevná konstrukce se skládá z více než dvou set kostí. Podepírá lidské tělo a chrání jeho nejzranitelnější části.

Číst více
Byl jednou jeden život - mozek

Byl jednou jeden život - mozek

Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu! Vydejte se spolu s Maestrem a jeho přáteli do hlubin lidského těla. Sledujte, jak bojují s viry a bakteriemi a starají se o to, aby zůstalo zdravé a šlapalo jako hodinky. Objevte, jak funguje nejdokonalejší počítač na světě – lidský mozek. Seznámíte se s neurony – mozkovými buňkami – které mají funkci poslů a rychlostí blesku doručují pokyny z mozku do celého těla.

Číst více
Byl jednou jeden život - srdce

Byl jednou jeden život - srdce

Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu! Vydejte se spolu s Maestrem a jeho přáteli do hlubin lidského těla. Sledujte, jak bojují s viry a bakteriemi a starají se o to, aby zůstalo zdravé. Objevte, jak funguje nejdokonalejší stroj na světě – lidské srdce. Vydejte se na procházku řečištěm cév, žil a tepen, které po těle rozvádí životodárnou tekutinu – krev. Zjistěte, proč srdce bije a co všechno ho může ohrožovat.

Číst více