Poníci od stříbrné řeky


Poníci od stříbrné řeky – Ztracená soupeřka

Poníci od stříbrné řeky – Ztracená soupeřka

Poppy a její poník Neb se účastní své první skokové soutěže a Poppy je z toho pořádně nervózní. Proto si ani nevšimne, když v polovině přehlídky zmizí jedna ze soupeřek – nafoukaná dívka z bohaté rodiny Georgia Canningová. Zanedlouho poté se ztratí i Poppyin milovaný oslík Chester a dívka si uvědomí, že je něco strašně špatně. Mají spolu obě zmizení něco společného? Dokáže Poppy rozluštit stopy dřív, než bude pozdě?

Číst více
Poníci od stříbrné řeky – Dům na vřesovišti

Poníci od stříbrné řeky – Dům na vřesovišti

Když Poppy narazí na opuštěný dům vysoko na vřesovišti, netuší, jaká tajemství skrývá. Říká se, že v něm straší, může se tam ale dít i něco mnohem zlověstnějšího? A co s ním má společného Jodie Morganová, bodrá majitelka místní charitativní organizace na záchranu koní, která je na pokraji krachu? Poppy tuší, že ta žena má tajemství. A to je třeba rozluštit dřív, než Jodie udělá strašlivou chybu, kterou ohrozí nejen koně, ale i vlastní budoucnost.

Číst více
Poníci od stříbrné řeky – Jízdárna v ohrožení

Poníci od stříbrné řeky – Jízdárna v ohrožení

Když vyjížďka na ponících pořádaná jejich jízdárnou skončí tragédií, ocitnou se Poppy a Scarlett přímo uprostřed pátrání. Začnou se totiž dít divné věci a nevypadá to, že jde o náhody. Kdo má na stáje vztek a chce je zničit? Podezření padne na konkurenční jezdeckou školu Claydon Manor, je ale jejich bezohledná manažerka opravdu na vině? Aby toho nebylo málo, neznámý vetřelec vypustí ze stájí Neba a on uteče na blata…

Číst více
Poníci od stříbrné řeky – Divoká bouře

Poníci od stříbrné řeky – Divoká bouře

Pro Poppy měl být týden na koních uprostřed lesů životním zážitkem. Když jí přidělí ošklivého a tvrdohlavého poníka jménem Elegán, její nadšení se vytratí. Náladu jí nezlepší ani hloupá hádka se Scarlett, natož podezřelý muž, který se potlouká kolem stájí. Dřív, než Poppy přijde na to, co tam pohledává, strhne se prudká bouře, která ohrožuje všechny koně. Dokáže Poppy odvrátit blížící se neštěstí? Podaří se jí zachrání přátelství se Scarlett?

Číst více
Poníci od stříbrné řeky – Vždycky je naděje

Poníci od stříbrné řeky – Vždycky je naděje

Poppy má velikou starost. Divoký poník Neb, kterého zachránila před zlým osudem, má poraněnou nohu. Dívka by za jeho uzdravení dala cokoliv a nepřestává doufat, že vše dobře dopadne. Pozornost, kterou věnuje svému čtyřnohému kamarádovi, naruší přistěhování nové sousedky Shelly s dcerou Hope. Hope je vážně nemocná a matka na její léčbu organizuje peněžní sbírku. Proč se ale Poppy a její kamarádce Scarlett na jejich dojemném příběhu něco nezdá?

Číst více
Poníci od stříbrné řeky – Nezkrotný poník

Poníci od stříbrné řeky – Nezkrotný poník

Poppy se musela s tatínkem a jeho novou rodinou přestěhovat na venkov a jen těžko se smiřuje s novým životem. Pak u řeky zahlédne zdivočelého poníka, který utekl tyranskému majiteli, a okamžitě mezi nimi vznikne pouto. Poník nevypadá zdravě a tradiční odchyt volně žijících poníků pro nadcházející dražbu se blíží. Poppy nechce, aby ho chytili, a tak začne plánovat záchrannou akci. Kdyby jen tušila, že tím ohrozí svůj i bratrův život…

Číst více