Magická zvířata


Od života ve strýčkově obchodě se zvířátky si Lotka moc neslibovala. Brzy ale zjistila, že obyvatelé obchůdku nejsou obyčejní. Nejen, že dokážou mluvit, umí navíc všleijaká kouzla. A co když i Lotka má nějaké magické schopnosti? Možná se jí podaří rozluštit rodinné tajmství.

Magická zvířata - Myšákova kuráž

Magická zvířata - Myšákova kuráž

Lottie má za sebou mnohá dobrodružství, proto roste její sebevědomí i magické síly. Když ji na školním výletě začne opět otravovat spolužačka Zara, rozhodne se zastavit její šikanu jednou pro vždy. Bez věrné jezevčice Sofinky si však najednou není jistá, zda to zvládne. Naštěstí jí přijde na pomoc růžový myšák Fred, který má odvahy za dva!

Číst více
Magická zvířata – Koníkova záhada

Magická zvířata – Koníkova záhada

Lotce se stále zdá o jednorožcích. Ví, že mají nějaké potíže a nutně potřebují její pomoc. Co má ale udělat? A stihne to vůbec? Její maminka se totiž už brzy vrátí ze zahraničí, a i když se na ni strašně moc těší, nedokáže si představit, že bude muset opustit strýčka a jeho kouzelný obchod s mluvícími zvířaty. Co tomu její chlupatí kamarádi řeknou?

Číst více
Magická zvířata – Ptačí triky

Magická zvířata – Ptačí triky

Lotka s nadšením objeví, že starý nevrlý papoušek Horác ve strýčkově kouzelném krámku se zvířaty je ve skutečnosti fénix! Kouzelný ohnivý tvor, který se dokáže přeměňovat v jakéhokoli ptáka, a navíc má řadu dalších zvláštních schopností. Horác Lotce věnuje jedno kouzelné pero ze svého ocasu, které jí dokáže splnit přání. Co si má ale přát, aby takový vzácný dar nepromarnila?

Číst více
Magická zvířata - Králíkovo tajemství

Magická zvířata - Králíkovo tajemství

V jednom obchodě se zvířátky se ve špinavé kleci choulil nešťastný králík. Lotka poznala, že má magické schopnosti, a rozhodla se ho zachránit. Jeho přítomnost v kouzelném zverimexu se ale vůbec nelíbí jezevčici Sofince, která se urazí a uteče z domova. A aby toho nebylo málo, začnou se dívce zdát podivné sny. Naznačují, že Lotčin dlouho nezvěstný otec stále žije – a míří do Netherbridge!

Číst více
Magická zvířata - Křečkovy zázraky

Magická zvířata - Křečkovy zázraky

Lotka miluje čas strávený povídáním se zvířátky ve strýčkově kouzelném zverimexu. Její magické schopnosti se zase o něco zlepšily, ale ne natolik, aby se mohla postavit novému sousedovi, který začíná dělat potíže a je mocnější než ona. Naštěstí je tady křeček Giles. Je sice trošku panovačný, ale také odvážný, statečný a připravený kdykoli pomoci. A dokáže dělat doslova zázraky!

Číst více