Stáje Zlatá Hvězda


Poppy miluje koně a každou volnou chvíli tráví u tety ve stájích Zlatá hvězda se svým vlastním poníkem. Spolu s podobně nadšenými kamarádkami Molly a Katií tam zažívá nejedno dobrodružství.

Stáje Zlatá hvězda – Zákeřná soupeřka

Stáje Zlatá hvězda – Zákeřná soupeřka

Z Poppy, Katie a Milly se staly nerozlučné kamarádky. Teď mají před sebou své první závody a všechen čas věnují přípravě. Nejsou však samy. Trénovat s nimi začala Jessica. Je nepříjemná, protivná a chová se divně. Její zamračenost ovlivňuje náladu ve stájích, kde se navíc začaly dít divné věci. Jedná se o náhodné události, které spolu nesouvisí, nebo za vším stojí zákeřná Jessica, která chce holkám závody překazit?

Číst více
Stáje Zlatá hvězda – Pátrání v sedle

Stáje Zlatá hvězda – Pátrání v sedle

Poppy přijela do stájí Zlatá hvězda, aby si vyčistila hlavu od starostí, které má doma. Strýček a teta ji překvapí neuvěřitelným dárkem na přivítanou – dostane od nich poníka. Do jezdecké školy přijíždějí další dvě dívky, Katie a Milly. Z děvčat se brzy stane nerozlučná trojka. Když se z okolních farem začnou ztrácet koně, rozhodnou se, že přijdou věci na kloub. Jenže stopy vedou k domu divného souseda, kterému se mají velkým obloukem vyhýbat…

Číst více