Moje velká tlustá zombí ryba


Když Tomův brácha ponoří Frenkýho do jedovatého zeleného slizu, stane se z něj ZOMBÍ RYBA, která dokáže hypnotizovat… a pozor, touží po pomstě! Jestli se chceš válet smíchy, pusť se do čtení!

Moje velká tlustá zombí ryba - Rybosaurus útočí

Moje velká tlustá zombí ryba - Rybosaurus útočí

Na hradě Frenký ještě nikdy nebyl. Výlet s Tomem na akci středověký den se proto jeví jako zajímavé zpestření. Jenže pak se objeví tajemný rytíř a začne jít do tuhého. Dokáže mu Frenký v turnaji vzdorovat a zastavit ho? Ve druhém příběhu objeví paleontologové pod hřištěm školy zkamenělou prarybu. Vědkyně, která nález zkoumá, je ale nějaká divná. Neskrývá náhodou děsivé tajemství?

Číst více
Moje velká tlustá zombí ryba – Zpackaný pokus

Moje velká tlustá zombí ryba – Zpackaný pokus

Z té milé zlaté rybičky se stala stvůra! Když Tomův brácha ponoří Frenkýho do jedovatého zeleného slizu, vypadá to, že už to Frenký nerozdýchá (nebo spíš nerozplave). Pomocí elektrošoku ho znovu vzkřísí, ale ejhle. Tenhle nový Frenký je teď nějaký divný. Proměnil se na velkou tlustou ZOMBÍ RYBU, která dokáže hypnotizovat… a pozor, touží po pomstě! Jestli se chceš válet smíchy, pusť se do čtení!

Číst více
Moje velká tlustá zombí ryba - Žij a nech plavat

Moje velká tlustá zombí ryba - Žij a nech plavat

Tom vezme Frenkýho do vodního světa plného akvárií s živočichy ze všech koutů světa. Vypořádá se Frenký s upířím kotětem, žraloky a hladovou chobotnicí s paranormálními schopnostmi? Ve druhém příběhu se Frenký nachomýtne k natáčení pořadu „Můj mazlíček má talent“. Neznámý zloděj připravil všechna zvířata o jejich mimořádné schopnosti, proto ho někdo musí najít a zastavit. Stane se tím odvážným hrdinou Frenký?

Číst více