Soptíci


Soptíci se nedají!

Soptíci se nedají!

Plamínu a Krata už znáte. Jsou to soptíci – prdící bytůstky, které bydlí v sopkách a mají na svědomí to neustálé pobublávání a výbuchy. Nedají bez sebe ani ránu, a to to kolem nich bouchá neustále! Soptíci nemohou uvěřit vlastním očím: Snovína, obrovitá vládkyně Obřích ledovců, se usadila na jejich sopce a nehodlá odejít. Je tak troufalá, že jim chce dokonce upřít právo na jejich údolí. Musí ji z něj nějak vystrnadit, a to hned!

Číst více
Soptíci jsou bomboví!

Soptíci jsou bomboví!

Plamínu a Krata už znáte. Jsou to soptíci – prdící bytůstky, které bydlí v sopkách a mají na svědomí to neustálé pobublávání a výbuchy. Nedají bez sebe ani ránu, a to to kolem nich bouchá neustále! Krato nemůže najít svého domácího mazlíčka, dráčka Smoka. Co když se ztratil v husté mlze, která už několik dní leží nad údolím sopek? Je potřeba najít ho a zachránit. Soptíci se neohroženě vydávají na nebezpečnou pátrací akci. Netuší však, že objeví něco neuvěřitelného!

Číst více
Soptíci prdí o život!

Soptíci prdí o život!

Slyšeli jste o prdících bytostech, které bydlí v sopkách a mají na svědomí to neustálé pobublávání a výbuchy? Ne? Pak je ten nejvyšší čas se s nimi seznámit! Plamína a Krato jsou malí soptíci, kteří žijí v údolí plném sopek. Nedají bez sebe ani ránu, a to to kolem nich bouchá neustále! Když jednoho dne mezi sopkami, ve kterých bydlí, zmizí most, který je propojuje, je třeba jednat. To by v tom byl čert, aby na něco nepřišli. Jsou to přece soptíci, a ti jsou pořádně zapálení pro věc!

Číst více