Hrdinové z Dračí ulice


Tři děti, jeden drak a spousta dobrodružství! V Bondigoru, hlavním městě království Mintaria, bydlí pospolu elfové, lidé, trpaslíci a příslušníci dalších rozličných národů. V tak neklidném městě není nouze o tajemství a záhady, které je potřeba rozluštit.

Hrdinové z Dračí ulice – Ďábelské zrcadlo

Hrdinové z Dračí ulice – Ďábelské zrcadlo

Tři děti, jeden drak a spousta dobrodružství! Sklep v neviditelném domě v Dračí ulici číslo 13 je odjakživa nedobytně uzamčený. Sando, Hanissa a Tomrin si už mnohokrát říkali, co tam asi může být. Nikdy se jim ale tajemný vchod nepodařilo odemknout. Jednoho dne však západka náhle povolí a poklop nad schody se otevře. Kamarádi neváhají a okamžitě se vydávají na průzkum. V ponurém sklepení objeví ďábelské zrcadlo. Pouhý pohled do něj vyvolá duchy z minulosti, kteří vůbec nejsou přátelští.

Číst více
Hrdinové z Dračí ulice – Tajemná korunovace

Hrdinové z Dračí ulice – Tajemná korunovace

Tři děti, jeden drak a spousta dobrodružství! Chystá se velká slavnost. Hmyzí národ Xixů žijící v Bondigoru bude mít novou královnu. Okamžik korunovace se blíží, a mladá královna najednou zmizí neznámo kam. Mezi hosty slavnostního ceremoniálu okamžitě vypukne panika. Každý totiž ví, že bez královny se z mírumilovných Xixů stanou zuřivé bestie. Je to jasné i kamarádům Tomrinovi, Hanisse, Sandovi a draku Fleckovi, a proto se ji okamžitě vydávají hledat. Najdou hmyzí panovnici dřív, než bude pozdě?

Číst více
Hrdinové z Dračí ulice – Duchové z hlubin

Hrdinové z Dračí ulice – Duchové z hlubin

V bondingorských Zakázaných kopcích zmizí během zkoušky odvahy mladý trpaslík Bortha. Povídá se, že se v této opuštěné čtvrti údajně potulují duchové. Bojí se jich dokonce i dospělí! Nerozluční kamarádi Sando, Tomrin, Hanissa a jejich dračí kamarád Fleck však mají odvahy dost, a tak se vydají po Borthovi pátrat na vlastní pěst. V temných podzemních štolách pod městem přijdou na stopu děsivému tajemství a také na to, proč se mladý trpaslík nevrátil.

Číst více
Hrdinové z Dračí ulice – Noční vetřelec

Hrdinové z Dračí ulice – Noční vetřelec

Tři děti, jeden drak a spousta dobrodružství! V Bondigoru, hlavním městě království Mintaria, bydlí pospolu elfové, lidé, trpaslíci a příslušníci dalších rozličných národů. Už tak neklidné město začnou děsit útoky záhadné noční příšery, která přepadává obchody a skladiště s jídlem a sežere všechno, na co přijde.

Číst více