První velký příběh


Dobrodružství na Měsíci

Dobrodružství na Měsíci

Anička a Kuba zažívají díky magickému domečku dobrodružství na místech, o kterých se ostatním dětem může jen zdát. Stačí tak málo - otevřít knihu, vyslovit přání a magický domeček je přenese na Měsíc. Vzhůru na výpravu, dobrodružství začíná! Ale pozor, nikdo neví jestli nejsou Měsíčňané nebezpeční a kde jsou ukryty další nástrahy a překážky.

Číst více
Dobrodružství v době ledové

Dobrodružství v době ledové

Anička a Kuba zažívají díky magickému domečku dobrodružství na místech, o kterých se ostatním dětem může jen zdát. Stačí tak málo - otevřít knihu, vyslovit přání a magický domeček je přenese do doby ledové. V plavkách se ocitnou uprostřed zasněžené krajiny, tváří v tvář pravěkým jeskynním lidem, mamutovi i nebezpečnému šavlozubému tygrovi. Podaří se jim vrátit se zpět domů?

Číst více
Dobrodružství v zemi nindžů

Dobrodružství v zemi nindžů

Vzhůru na výpravu do země nindžů! Stačí tak málo - otevři knihu, vyslov přání a magický domeček tě přenese do starého Japonska. Anička s Kubou se vrátí v čase a budou poznávat dávnou asijskou kulturu. Cestu jim zkříží nelítostní samurajové, ale tím překážky nekončí... Dokáží se vrátit zpět s pomocí malé myšky?

Číst více
Dobrodružství v říši pyramid

Dobrodružství v říši pyramid

Vzhůru na výpravu mezi pyramidy! Stačí tak málo - otevři knihu, vyslov přání a magický domeček tě přenese do hlubin prastaré pyramidy. V bludišti chodeb narazí Kuba s Aničkou na lupiče a setkají se s duchem zemřelé královny. Podaří se jim najít cestu z pyramidy ven a zachránit si život?

Číst více