Kouzelný hrad


Kouzelný hrad – Červený drak

Kouzelný hrad – Červený drak

Na kouzelném hradě všechny trápí tajemné čáry. Hradní pán a jeho muži se proměnili v bezmocné zelené příšery, lidská podoba zůstala jen Lancelinovi, Gvendolině a Maxovi. Kdo se chce obyvatelům hradu pomstít? Má v tom prsty jejich úhlavní nepřítel Dragomír? Poradí si děti hradního pána a najdou pomoc včas?

Číst více
Kouzelný hrad – Rytířský turnaj

Kouzelný hrad – Rytířský turnaj

Na kouzelném hradě se pořád něco děje. Koná se zde velký turnaj na počest samotného krále, který hrad poctil svou návštěvou. Vrcholem rytířského klání je souboj Maxe, nejmladšího z dětí hradního pána, se silným Damianem z rodiny zlého rytíře Dragomíra. Pokud Max prohraje, ztratí jeho rodina svůj domov... Pomohou mu k vítězství jeho kouzla nebo snad zázračný nápoj?

Číst více
Kouzelný hrad – Dračí pohár

Kouzelný hrad – Dračí pohár

Na kouzelném hradě se pořád něco děje. Obvykle v tom mají prsty děti hradního pána, zvláště Lancelino a jeho mladší bratr Max, který si navíc občas vypomáhá čarováním. Teď by rádi nechali zmizet otravného bratrance. Kouzlo se ale nepodaří a najednou jsou všichni dospělí pryč! Podaří se Lancelinovi a Maxovi zachránit hrad a cenný pohár s dračí krví před zrádným rytířem Dragomírem?

Číst více
Kouzelný hrad – Výprava do podzemí

Kouzelný hrad – Výprava do podzemí

Na kouzelném hradě už se zase dějí věci. Nejstarší z dětí hradního pána Lancelino se rozhodl, že za každou cenu musí mít kouzelný meč zrádného rytíře Dragomíra. Pokud ho získá, stane se neporazitelným. Lancelino se potají vydává k sídlu zlého rytíře, kde je v podzemí meč ukrytý. Najednou se ocitá v zákeřné pasti. Zachrání ho sestra Gvendolina a malý bráška Max, který umí čarovat? Splní si Lancelino svůj sen a bude mít kouzelný meč?

Číst více