Agáta a doktor Lupa


CZ

Únos vlaku

Únos vlaku

Agáta Bystrá a doktor Lupa opět v akci! Výlet do železničního muzea se brzy změní z poklidné kratochvíle v napínavý boj s bandou zločinců, která se pokouší unést vlak. Podaří se našim hrdinům plány únosců překazit? Pomoci jim můžeš i ty prostřednictvím své kouzelné lupy, která je součástí knihy!

Číst více
Černý rytíř

Černý rytíř

Agáta Bystrá a doktor Lupa opět v akci! Nadšení z opravdového rytířského turnaje uvadne, když Agátin tatínek náhle zmizí beze stopy. Má s tím co dělat tajemný rytíř, který se jim stále plete do cesty? A kde vzal kravatu pana Bystrého? Pomoci objasnit tuhle záhadu můžeš i ty prostřednictvím své kouzelné lupy, která je součástí knihy!

Číst více
Nebezpečný tygr

Nebezpečný tygr

Agáta Bystrá a doktor Lupa opět v akci! Ze zoologické zahrady utekl sibiřský tygr! Na místě, kde byl naposledy spatřen, zůstala kaluž krve a bota mladé ženy. Agáta a Lupa začínají pátrat na vlastní pěst! Podaří se jim tygra nalézt a zneškodnit? Pomoci jim můžeš i ty prostřednictvím své kouzelné lupy, která je součástí knihy!

Číst více
Dvojčata

Dvojčata

Zloděj – a navíc ve dvojím vydání? Agáta Bystrá a její kamarád doktor Lupa hlídají za dědečkovy nepřítomnosti dům a jednou najdou v ložnici dvojčata. Kdo jsou ti neznámí kluci? A proč utekli z domova? Agáta a Lupa by jim rádi pomohli. Tato snaha však dvojici mladých detektivů uvede na stopu nebezpečného podnikání...

Číst více
Sídliště v ohrožení

Sídliště v ohrožení

Agáta Bystrá a doktor Lupa opět v akci! Jejich další detektivní případ je zavede na sídliště, z něhož se musí obyvatelé ze dne na den vystěhovat, protože domy se mají demolovat. Mladí detektivové narážejí při pátrání na podivné skutečnosti. Přijdou na to, kdo za tím vším vězí? Pomoci jim můžeš i ty prostřednictvím své kouzelné lupy!

Číst více
Chyťte zloděje!

Chyťte zloděje!

Agáta Bystrá a doktor Lupa opět v akci! Noční služba s dědečkem, který pracuje jako hlídač ve Věži, není žádná lahoda. Ztichlými chodbami se plíží maskované postavy a telefonické spojení s okolním světem je přerušeno. Naši hrdinové až příliš pozdě zjišťují, že zkřížili cestu bandě zlodějů. Pomoci jim můžeš i ty prostřednictvím své kouzelné lupy, která je součástí knihy!

Číst více
Ukradený obraz

Ukradený obraz

Agáta Bystrá a doktor Lupa opět v akci! Neznámý lupič ukradl ze starostovy vily vzácný obraz. Pachatelem může být kdokoliv, třeba nový učitel češtiny, který ani netrefí do kabinetu. Malí detektivové se pouští do pátrání. Pomoci jim můžeš i ty prostřednictvím své kouzelné lupy, která je součástí knihy!

Číst více
Ohrožená plavba

Ohrožená plavba

První prázdniny bez rodičů! Agáta a doktor Lupa tráví prázdniny se skupinou dětí na palubě bývalé rybářské lodi Mořská vlaštovka. Ale o rekreaci nemůže být ani řeč. Jednoho dne přepadnou loď piráti! Všichni ostatní pasažéři jsou zajati, jenom Agátě a Lupovi se podařilo utéct. Musí co nejrychleji přivolat pomoc! Boj s časem začíná.

Číst více