Říše temnot


Říše temnot – Krvavý polibek

Říše temnot – Krvavý polibek

Mladé upírce Jez se zdá, že s ní už delší dobu není něco v pořádku. Rozhodne se změnit svůj život a stane se lovkyní upírů. Jednoho dne dostane těžký úkol: najít Mocnou sílu, která má pomoci zachránit svět před blížící se apokalypsou. Splní své poslání i za cenu spojenectví s bývalými nepřáteli? Odolá touze po krvi a starým citům, které jsou stále její součástí?

Číst více
Říše temnot – Černý úsvit

Říše temnot – Černý úsvit

Při pátrání po okolnostech bratrovy smrti se Maggie stane kořistí obchodníků s otroky z Království temnot. Pokusí se o útěk a před pronásledovateli ji zachrání záhadný mladík. Vypraví se na hrad Černý úsvit, aby vyhledala mezi otroky léčitelku. Není však jediná, kdo na hrad míří. Dokáže Maggie osvobodit otroky a zabránit mocnému upírovi Hunteru Redfernovi, aby zničil svět lidí?

Číst více
Říše temnot – Spřízněné duše

Říše temnot – Spřízněné duše

Šestnáctiletá Hannah je v nebezpečí. Dostává podivné vzkazy, má pocit, že ji někdo sleduje a chce ji zabít. Podivný cizinec, se kterým se setkala již v minulém životě, tvrdí, že oni dva jsou spřízněné duše a patří k sobě. Co když ale varovné vzkazy ukazují právě na něj? Co bude muset Hannah podstoupit, aby se dozvěděla pravdu a zachránila se?

Číst více