Jazykové učebnice a slovníky


Vydávání jazykových materiálů má v nakladatelství Fragment dlouholetou tradici. Anglicko-český a česko-anglický kapesní slovník je historicky nejprodávanějším titulem a patrně ho najdete v nejedné české domácnosti. V edici Jazykové učebnice a slovníky nenajdete klasické učebnice určené pro výuku ve školách. Nabízíme učebnice doplňkové, které studium cizích jazyků zpestřují, obohacují, nabízejí nové přístupy a neotřelé metody. Na své si přijdou žáci, studenti, samouci i „věční začátečníci“.

Angličtina pro samouky: začátečníci a středně pokročilí

Angličtina pro samouky: začátečníci a středně pokročilí

Moderní učebnice, díky níž si nejprve osvojíte praktickou slovní zásobu a základy angličtiny a pak snadno proniknete i do složitější anglické gramatiky. Učebnice s jednoduchou strukturou a audiem ve formátu MP3 ke stažení zdarma je určená především samoukům. Spolehlivě vás dovede od začátečníků až na úroveň pokročilých uživatelů angličtiny.

Číst více
Angličtina pro aktivní seniory

Angličtina pro aktivní seniory

Chtěli jste se vždycky naučit anglicky, ale nenaskytla se Vám ta správná příležitost? Nikdy není pozdě začít! Cizí jazyk se můžete učit v každém věku. S Angličtinou pro seniory zvládnete základní témata a gramatiku, získáte jistotu ve vyjadřování a hravě se domluvíte na cestách, v obchodě nebo třeba v restauraci. Audionahrávky ve formátu MP3 používané v publikaci jsou k dispozici ke stažení zdarma.

Číst více