Margaret Rogersonová


Když nepíše, věnuje se malování, čtení, hraní her, vaření pudinků nebo se prochází po lese a hledá žáby a houby. Ráda sbírá šály a dívá se na víc dokumentárních filmů, než je – podle některých – ve společnosti přijatelné. Žije v Cincinnati ve státě Ohio a jednoho dne by se chtěla přestěhovat ke strašidelnému lesu. Má ráda vše, co je zvláštní a podivné.

Související akce a aktuality:

Kvíz: Margaret Rogersonová

Kvíz: Margaret Rogersonová
Hlavním fragmentím hostem letošního HumbookFestu – jak už od určitě dobře víte – bude Margaret Rogersonová. Obě knihy téhle autorky, které už jsme vydali, byly vybrány jako HumbookTip. Pevně doufáme, že podobně úspěšná bude i novinka, kterou chystáme na příští měsíc – Magie havranů. Udělejte si náš kvíz a zjistěte, co všechno si z  Vespertiny a Kouzel rodu Thornů pamatujete. A třeba se na konci dočkáte příjemného překvapení.

10 věcí, které jste nevěděli o Margaret Rogersonové

10 věcí, které jste nevěděli o Margaret Rogersonové
Margaret Rogersonová je sympatická mladá spisovatelka, která žije v Ohiu, vystudovala kulturní antropologii, napsala dvě extrémně úspěšné knihy (u nás v dubnu vyšla Kouzla rodu Thornů) a další její fantasy román vyjde v USA na podzim (máme ho v hledáčku). Tohle všechno určitě víte – a pokud ne, snadno si to vygooglíte. My ale o Margaret víme i další perličky, a hned o deset z nich se s vámi rádi podělíme.