Zdík Dušek


Související akce a aktuality:

6 zajímavostí k Fraktálnímu šumu

6 zajímavostí k Fraktálnímu šumu
Fanoušky Christophera Paoliniho čekají letos a příští rok hotové žně. V listopadu se budou moct pokochat zbrusu novým ilustrovaným vydáním Eragona (mimochodem – perfektní dárek, o který si napsat pod stromeček), příští rok je čeká triumfální návrat do Alagaësie s titulem Murtagh, který navazuje na tetralogii Odkaz Dračích jezdců, a už koncem tohoto měsíce vyjde prequel ke sci-fi Spát v moři hvězd jménem Fraktální šum.

Filmová Balada o ptácích a hadech

Filmová Balada o ptácích a hadech
Už jen dva měsíce zbývají do premiéry netrpělivě očekávané filmové verze Balady o ptácích a hadech, prequelu k dnes už kultovním Hunger Games. A co vás v kině čeká? Kromě Toma Blytha a Rachel Zegler v hlavních rolích zejména napínavý příběh plný krve, intrik, zrady, ale i lásky, nečekaných spojenectví a ještě nečekanějších zvratů. Taky už se nemůžete dočkat?

Novinky k filmové Baladě o ptácích a hadech

Novinky k filmové Baladě o ptácích a hadech
Když jsme se před třemi lety dozvěděli, že Suzanne Collinsová chystá prequel k Hunger Games, byli jsme štěstím bez sebe. A ačkoli jsme měli velká očekávání, Balada o ptácích a hadech je stoprocentně naplnila. A proto nás neskutečně nadchlo, když jsme se dozvěděli, že i tenhle příběh z Panemu se dočká své filmové verze, která by měla mít světovou premiéru už 17. listopadu 2023!