Fangirl 1


Sam Maggsová

i Připravujeme

Komiksová adaptace slavného bestselleru od Rainbow Rowellové

Jednovaječná dvojčata Cath a Wren spolu odjakživa sdílela všechno – oblečení, trápení s rodiči i vášeň pro knížky o mladém kouzelníkovi Simonu Snowovi. Teď ale nastupují na vysokou a Wren poprvé nechává Cath na holičkách. Chce chodit na večírky, randit, odvázat se a užívat si.

Narozdíl od své společenské sestry se Cath cítí nejlíp na internetu, kde nemusí s nikým komunikovat z očí do očí, a kde má navíc tisíce fanoušků, kteří milují její povídky ze světa Simona Snowa. Ve skutečném světě musí čelit nástrahám v podobě otravné spolubydlící, jejího okouzlujícího přítele a profesorky, která o podivném jevu zvaném fanfikce nechce ani slyšet.

Je tady ale i pohledný parťák na tvůrčí psaní...

Více
299 Kč Doporučená cena
Vychází 29.04.2024

Detailní informace

Počet stran 216
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.05.2024
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,279 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Rainbow Rowellová
Číslo dílu 1
Původní název Fangirl, Vol. 1: The Manga
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tereza Dubenská
EAN 9788025367407
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Sam Maggsová

Sam Maggsová

Sam Maggsová je autorkou knižních a komiksových bestsellerů a videoher. Působí jako vedoucí autorka her a mimo jiné pracovala na hře společnosti Marvel Spider-Man. Napsala řadu knih pro mládež včetně The Unstoppable Wasp, Con Quest!, Tell No Tales a The Fangirl’s Guide to the Galaxy a podílela se na oblíbených komiksech jako Marvel Action: Captain Marvel, Můj malý Pony a Transformers.

Zobrazit profil autora