Skrytá válka


H.J. Bornemisza

Dark fantasy ze světa, kde zuří prastará válka mezi dobrem a zlem

Reynard vyrůstal na ulici jako sirotek. Když do království Azalor vtrhne válka a postupně pohltí celý svět, vnímá to jako příležitost. Věří, že coby žoldák vydělá dostatek peněz, aby tak zajistil sobě a své malé sestře lepší budoucnost.

Brzy po narukování však začne propadat šílenství. Lidé se mu přímo před očima mění v bytosti z dávných příběhů, zvířata v krvelačné démony. Reynard si uvědomí, že to, co se zdálo být klamem, je pravdou. Opona se zvedla a odhalila skutečnou podobu světa.

Pod vedením jednoho z trpaslíků získá bojové dovednosti, ale i znalosti o elfech, čarodějích, démonech a skrytém boji, který mezi sebou vedou. Čím dál častěji se ocitá uprostřed intrik jiných ras, a aniž by to chtěl, stává se jejich nástrojem.

Podaří se mu vymanit z jejich vlivu a získat to, pro co do války šel? A jakou cenu bude muset zaplatit?

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Skrytá válka – zajímavosti o knize

Skrytá válka – zajímavosti o knize

Temných fantasy knih není nikdy dost, zvlášť v temných zimních dnech. A protože už brzy vydáme Skrytou válku slovenské spisovatelky H. J. Bornemiszy, chceme se teď s vámi podělit o několik zajímavostí, které vás můžou na tenhle must-read pro milovníky klasických fantasy příběhů nalákat. 

Více informací

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Počet stran 304
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.01.2024
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,384 kg
Jazyk čeština
Původní název Ukrytí za clonou
Původní jazyk slovenština
Překladatel Jan Kozák
EAN 9788025366226
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

H.J. Bornemisza

H.J. Bornemisza

 H. J. Bornemisza se narodila a v současné době stále žije na středním Slovensku. Nepatří k lidem, kteří psali od útlého dětství a jejich snem bylo napsat knihu. Ale přišel čas, kdy se jí v hlavě začal tvořit příběh, na který nechtěla zapomenout. Skrytá válka je součástí série Věčná lež. Tento fantasy příběh však není ani příkladem hrdinských činů, ani ušlechtilým hledáním vyššího dobra. Dalo by se říci, že v něm žádný hrdina není. A přece je jich tu víc než dost. Otázkou je, koho považujeme za hrdinu a co vlastně považujeme za hrdinský čin.

Zobrazit profil autora