Prohnilé město


Leigh Bardugo

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo!

Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek: vloupali se do nejstřeženější pevnosti světa a ukradli to, za co měli dostat velmi dobře zaplaceno. Místo kýžené odměny však na ně čekala zrada. Podvedeni a oslabeni o jednoho člena, který byl unesen, musí napnout všechny své síly, aby získali, co jim patří.

V ulicích zkorumpovaného Ketterdamu se mezitím schyluje k válce. Nebezpečná droga jurda parem se stává předmětem hry o moc. Zkáza, kterou za sebou nechává, je děsivá.

Obstojí Kazova prohnanost proti starým i novým nepřátelům? Zůstanou mu jeho lidé věrní? Pomstí se za zradu a zabrání rozšíření smrtící drogy, které by mělo nedozírné následky nejen pro griši, ale i pro celý svět?

Více
499 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 432
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 27.01.2022
Formát 160x235 mm
Hmotnost 0,87 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Thomas Walker
Číslo dílu 2
Řady Šest vran
Původní název Crooked Kingdom
Původní jazyk angličtina
Překladatel Julie Žemlová
EAN 9788025355312
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo se narodila v Jeruzalémě, ale vyrůstala v Los Angeles. Po ukončení studií na Yaleově univerzitě pracovala v reklamě, v novinách a nakonec i jako maskérka a odbornice na speciální efekty. V roce 2012 vydala svou první trilogii Griša, která se ihned stala bestsellerem New York Times a USA Today. Na její úspěch navázala sérií Šest vran. V současné době autorka žije a tvoří v Hollywoodu.

Zobrazit profil autora