Temné a kruté lži


Ginny Myersová Sainová

Mokřady obchází zlo. Nadpřirozený thriller z města plného magie.

Městečko La Cachette v Louisianě je samozvaným hlavním městem nadpřirozena – a také místem, kde před půl rokem zmizela Elora Pellerinová. Její kamarádka Grey nemůže uvěřit tomu, že ve městě plném senzibilů nikdo nic netuší. Zatímco pátrá po tom, co se během noci, kdy Elora zmizela, vlastně stalo, začíná si uvědomovat, že všichni něco skrývají. Babička Honey, její dětská láska Hart, a dokonce i Greyna zesnulá matka.

Pak se ze zátoky vynoří záhadný cizinec – chlapec s očima barvy bouře. Je spojen nejen s Elorou, ale i krvavou historií města. Grey zjišťuje, že minulost je stále živá a mnohem nebezpečnější, než by kdy tušila…

Více
449 Kč Doporučená cena
V prodeji

5 důvodů, proč si přečíst Temné a kruté lži

5 důvodů, proč si přečíst Temné a kruté lži

Pokud máte co skrývat, La Cachette v Louisianě je to nejhorší místo, kde se lze ocitnout. Tohle bažinaté městečko je totiž plné lidí se zvláštními schopnostmi. Sedmnáctiletá Grey proto nevěří, že nikdo neví, co přesně se odehrálo, když tu zmizela její kamarádka Elora. Jakmile však začne pátrat na vlastní pěst, dojde jí, že každý něco skrývá. A když se ze zátoky vynoří záhadný chlapec, věci se dají do pohybu. Krvavá historie města ožívá… a další lži ho mohou rozervat na kusy.

Více informací

Detailní informace

Počet stran 408
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 19.01.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,44 kg
Jazyk čeština
Původní název Dark and Shallow Lies
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jan Kozák
EAN 9788025360705
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Recenze

Databazeknih.cz - Temné a kruté lži


...„Úžasná temná atmosféra, gradující napínavý děj, velmi lehká romantická linka, skvěle vymyšlený příběh. Kdybych chtěla, mohla bych se rýpat v tom, že mi občas někdo z „dětí“ malinko lezl na nervy, mohla bych tam najít nějakou drobnost, která se mi nelíbila, ale já NECHCI! Tenhle příběh se mi tak líbil, že mu neprominu jen to, že už skončil.“...

Autor

Ginny Myersová Sainová

Ginny Myersová Sainová

Ginny Myers Sainová žije v Tulse v Oklahomě a posledních dvacet let úzce spolupracuje s dospívajícími jako režisérka a instruktorka herectví v programu pro středoškolské studenty, kteří mají vážný zájem o kariéru v profesionálním divadle. Vyrostla na zapadlém americkém venkově, a proto ji zajímá vyprávění příběhů o houževnatých dětech, které dospívají v odlehlém prostředí. Temné a kruté lži jsou jejím románovým debutem. Sledujte ji na Twitteru @stageandpage a na Instagramu @ginnymyerssain nebo ji najdete na jejích webových stránkách www.ginnymyerssain.com.

Zobrazit profil autora