Časodějové – Časogram


Natalja Ščerba

Klíčníci budou čelit prvním ztrátám i absolutnímu zlu. Pátý díl nejúspěšnější ruské fantasy ságy.

V pátém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, čekají na klíčníky nebezpečná dobrodružství, první ztráty, nelítostná bitva a střet s absolutním zlem.

Časodějný svět je v ohrožení: Astragor, nepřítel eflarských hodinářů se vrátil a touží po pomstě. Severin Ohnivý se mu otevřeně postavil a Vasilisa chce otci pomoct. Spolu s přáteli se pokouší rozluštit tajemství zrezlého úlomku, který objevila v Rozeklaném zámku. Učí se nová časodějnická moudra a objevuje dosud nepoznaná tajemství řízení času. Dokáže si poradit s obrovskou zodpovědností, která se tak náhle svalila na její mladičká bedra?

Více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 400
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 26.08.2021
Formát 152x228 mm
Hmotnost 0,725 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Kolektiv, Olga Zakis
Číslo dílu 5
Původní název Časoději 4 - Časorama
Původní jazyk ruština
Překladatel Pálušová Martina
EAN 9788025352212
Věk od 11
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba je ukrajinská rusky píšící spisovatelka, autorka celé řady úspěšných knih pro mládež. K nejčtenějším patří její fantasy série Časodějové – série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem. Příběh Časodějů a jejich hlavních hrdinů Vasilisy a Feše si získal srdce statisíců fanoušků a celá série obdržela řadu literárních ocenění. Celkový náklad edice přesáhl milion vydaných exemplářů.

Zobrazit profil autora