Čarodol – Karpatský kníže


Natalja Ščerba

Druhý díl strhující fantasy trilogie od autorky Časodějů!

Táňa si myslela, že se s rodnými Karpaty rozloučila už navždy. Před nepřáteli utekla do Anglie, získala zde magické jméno Kavé Lizard, další schopnosti a nová přátelství. Náhle je však vyzvána k návratu. Má se stát novou strážkyní koruny karpatských knížat. K tomu je ale třeba najít ztracenou cestu do kouzelného Čarodolu, která se otevře, pokud se spojí tři karpatské symboly moci: koruna, žezlo a zlaté jablko.

Jak Táňu doma přivítají? Překoná všechny nástrahy a nebezpečí? Získá spojence, nebo zůstane sama? A kdo získá od mocného mága, velikého Molfara, zlatý klíč a stane se jediným karpatským knížetem?

Druhý díl strhující fantasy trilogie od autorky Časodějů!

Více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Počet stran 336
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 16.05.2019
Formát 135x203 mm
Hmotnost 0,484 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Olga Zakis
Číslo dílu 2
Řady Čarodol
Původní název Čarodol 2 - Čarodolskij knjaz
Původní jazyk ruština
Překladatel Martina Pálušová
EAN 9788025341698
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba je ukrajinská rusky píšící spisovatelka, autorka celé řady úspěšných knih pro mládež. K nejčtenějším patří její fantasy série Časodějové – série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem. Příběh Časodějů a jejich hlavních hrdinů Vasilisy a Feše si získal srdce statisíců fanoušků a celá série obdržela řadu literárních ocenění. Celkový náklad edice přesáhl milion vydaných exemplářů.

Zobrazit profil autora