Učte se s...


Učte se s humorem - 101 vtipů - angličtina

Učte se s humorem - 101 vtipů - angličtina

Neexistuje vhodnější způsob, jak si zpříjemnit výuku cizího jazyka, než humor. Proto vám přinášíme 101 anglických vtipů, díky nimž se nejen pobavíte, ale ještě získáte odlehčený pohled na anglický jazyk a kulturu. Gramatická pravidla a slovní zásobu si procvičíte pomocí úkolů a aktivit tří různých obtížností, takže kniha je vhodná pro začátečníky i mírně pokročilé. Tak hurá na to, zábava začíná!

Číst více
Učte se s příběhy 2 - Angličtina na 5 minut

Učte se s příběhy 2 - Angličtina na 5 minut

Máte 5 minut? Tak je využijte! Máme pro vás 20 krátkých a vtipných příběhů, díky kterým ještě lépe poznáte Anglii, její obyvatele i místní zvyky. Za každým příběhem najdete přehlednou myšlenkovou mapu se slovíčky, takže pokud jste si nebyli jisti jejich významem nebo jste je neznali, od teď si je jednou provždy zapamatujete. Tak se do toho pusťte, snadněji už to nejde!

Číst více
Učte se s příběhy – Angličtina na 5 minut

Učte se s příběhy – Angličtina na 5 minut

Máte 5 minut? Tak je využijte! Máme pro vás 20 krátkých a vtipných příběhů, díky kterým poznáte Anglii, její obyvatele i místní zvyky. Za každým příběhem najdete přehlednou myšlenkovou mapu se slovíčky, takže pokud jste si nebyli jisti jejich významem nebo jste je neznali, od teď si je jednou provždy zapamatujete. Tak se do toho pusťte, snadněji už to nejde!

Číst více
Učte se s komiksem - angličtina

Učte se s komiksem - angličtina

Potřebujete své studium angličtiny něčím oživit? Pak vám bude vyhovovat učebnice spojená s komiksem! Zábavný příběh ze života snadno pochopíte a díky dialogům používaným v textu si osvojíte fráze, které jsou skutečně užitečné. Po pár lekcích budete schopni vést plynulou konverzaci a nic vás nezaskočí. Součástí každé kapitoly je slovníček a graficky přehledný výklad základní gramatiky. Nechybí ani cvičení k prověření toho, zda jste všemu správně porozuměli.

Číst více